Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Belkin DuraTek Plus Lightning - USB-A kábel 3m, bőr kötegelővel, fekete (F8J236bt10-BLK)

A TARTÓSSÁG A TERVEZÉSSEL TALÁLKOZIKA DuraTek fejlett tartóssági technológiája megerősíti a kábelt belülről és kívülről, hogy az eddigi legerősebb kábelünket biztosítsa. Többféle hosszúságban is kapható, így könnyen megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb kábelt. A stílusos kialakítás bármilyen környezetbe illeszkedik, míg a bőrszíj kiemeli a kábel j
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: F8J236bt10-BLK
Raktáron: Nincsen raktáron
12 310 Ft
Belkin
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A TARTÓSSÁG A TERVEZÉSSEL TALÁLKOZIK
A DuraTek fejlett tartóssági technológiája megerősíti a kábelt belülről és kívülről, hogy az eddigi legerősebb kábelünket biztosítsa. Többféle hosszúságban is kapható, így könnyen megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb kábelt. A stílusos kialakítás bármilyen környezetbe illeszkedik, míg a bőrszíj kiemeli a kábel jó megjelenését, és megkönnyíti a gubancmentes tartást.

A BELKIN KÜLÖNBSÉG
Úttörő a technológia és az innováció területén több mint 35 éve
Prémium alkatrészek felhasználásával készült, beleértve az Aramid szálakat is a tartós minőség érdekében
Szabadalmaztatott DuraTek tervünkre építve a nagyobb tartósság érdekében
USB-IF tanúsítvánnyal rendelkezik
MFi tanúsítvánnyal rendelkezik

AZ ARAMID EREJE
Ezt a szupererős anyagot a védőruházat megerősítésére és a termékek, például a teniszütők és szörfdeszkák megerősítésére használják. A nyújtás nélküli erősödési és hajlítási képessége tökéletessé teszi az aramidot olyan kábelekhez, ahol a szálak védőszerkezetet biztosítanak a benne lévő vezetékeknek.

MEGERŐSÍTETT KÜLSŐ BEVONAT
Kezdjük egy strapabíró nejlonnal, amely ellenáll a sérüléseknek, a táskába dobástól kezdve az éjjeliszekrényhez való dörzsölésig. Ez a nylon dupla fonott, a kötélkészítés során használt technika, amely tovább növeli az erőt és a rugalmasságot.

Ez nemcsak a megjelenés miatt van, hanem a stílusos bőr díszítés is segít a kábelek rendezettségében, amikor nincs használatban. Nincs több rendetlen kábel az íróasztalnál, vagy a táskájába nyúlva, hogy összekuszálódott kábelt találjon. Csak csomagolja be és pattintsa be.

MADE FOR iPhone + iPad
Ezt a kábelt kifejezetten iPhone és iPad készülékekhez való csatlakoztatásra tervezték, és a fejlesztő tanúsította, hogy megfelel az Apple teljesítményszabványainak. Ez biztosítja a kompatibilitást, csak csatlakoztassa a töltés megkezdéséhez.

Specifikáció