Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Belkin Car Cup Mount autós telefontartó pohártartóba (F8J168bt)

SZERELJE BE OKOSTELEFONJÁT AZ AUTÓBAA Car Cup Mount biztonságos és egyszerű módja annak, hogy okostelefonját autós utazáshoz rögzítse. Ez a tartó biztonságosan illeszkedik autója pohártartójába, és biztonságosan elhelyezi kompatibilis okostelefonját a kilátásban – nincs szükség tapadókorongra vagy ragasztóra.ÁLLÓ VAGY FEKVŐ MÓDA telefontartó 360 fo
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: F8J168bt
Raktáron: Nincsen raktáron
14 210 Ft
Belkin
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

SZERELJE BE OKOSTELEFONJÁT AZ AUTÓBA
A Car Cup Mount biztonságos és egyszerű módja annak, hogy okostelefonját autós utazáshoz rögzítse. Ez a tartó biztonságosan illeszkedik autója pohártartójába, és biztonságosan elhelyezi kompatibilis okostelefonját a kilátásban – nincs szükség tapadókorongra vagy ragasztóra.

ÁLLÓ VAGY FEKVŐ MÓD
A telefontartó 360 fokkal elforgatható, így okostelefonját álló vagy fekvő módban is elhelyezheti. Az álló mód ideális töltéshez, zenehallgatáshoz és kihangosított telefonhívásokhoz, a fekvő nézet pedig megkönnyíti kedvenc navigációs alkalmazásai használatát. A tartót 90 fokkal is megdöntheti, így okostelefonja vízszintesen fekszik, és távol tartja az autó kezelőszerveitől.

BŐVÍTHETŐ ALAP A BIZTONSÁGOS TAPADÁSÉRT
A tartó talpa kibővül, hogy bármilyen méretű pohártartóhoz illeszkedjen, így bármilyen járműben használható. És mivel nincs ragasztós hátlap, az autós pohártartót könnyedén mozgathatja a járművek között.

Rögzítse az okostelefont autója pohártartójába
360 fokkal elforgatható álló vagy fekvő nézethez
Döntse meg a telefont 90 fokkal a fektetéshez
Az alap kibővül, hogy bármilyen pohártartóhoz illeszkedjen
A kábelkezelés megakadályozza a kábelek összegabalyodását

Specifikáció