Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Belkin Boost Charge vezeték nélküli töltőállvány 10W, fekete (WIB001vfBK)

GYORS VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS MINDEN NAPRA TERVEZVEBiztonságos, gyors vezeték nélküli töltés akár 10 W-ig Qi-kompatibilis eszközökhöz. Bármilyen tájolásra tervezték, tökéletes az internet görgetése vagy videók streamelése közbeni töltéshez.IDŐT takaríthat meg 10 W VEZETÉK NÉLKÜLI TELJESÍTMÉNYVELAz Apple és a Samsung akár 10 wattot kínáló BOOST↑CHARG
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: WIB001vfBK
Raktáron: Nincsen raktáron
13 010 Ft
Belkin
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

GYORS VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS MINDEN NAPRA TERVEZVE
Biztonságos, gyors vezeték nélküli töltés akár 10 W-ig Qi-kompatibilis eszközökhöz. Bármilyen tájolásra tervezték, tökéletes az internet görgetése vagy videók streamelése közbeni töltéshez.

IDŐT takaríthat meg 10 W VEZETÉK NÉLKÜLI TELJESÍTMÉNYVEL
Az Apple és a Samsung akár 10 wattot kínáló BOOST↑CHARGE vezeték nélküli töltőállvánnyal kevesebb időt tölt a töltéssel.

TÖLTÉS ÁLLÓ ÉS FEKVŐ MÓDBAN
Ez az eredeti és átgondolt kialakítás megkönnyíti a készülék beállítását a gyors vezeték nélküli töltéshez fekvő vagy álló módban. Az internetböngészéstől a filmnézésig könnyű tovább használni a telefont töltés közben.

A TOK 3 MM-IG KOMPATIBILIS
Töltse fel a tok eltávolítása nélkül. Csak helyezze a telefont az állványra, és folytassa a csevegést, böngészést vagy görgetést. A BOOST↑CHARGE vezeték nélküli töltőállványainkat úgy tervezték, hogy akár 3 mm-es könnyű tokkal is működjenek.

A LED FÉNY A BIZTONSÁGOS ÉS SIKERES TÖLTÉST JELENTI
A telefon és a töltő között lévő idegen tárgyak megzavarhatják a töltést, sőt a vezeték nélküli töltők felesleges energiát bocsátanak ki, ami megolvadhat vagy megrongálhatja a terméket. Töltsd bátran, mivel a fehér LED fény jelzi, hogy a telefon megfelelően van beállítva és töltődik, míg a borostyánsárga fény idegen tárgy jelenlétére figyelmeztet. Ezeket a lámpákat kifejezetten úgy tervezték, hogy ne zavarják a környezetet.

Magasság: 11 cm
Szélesség: 10 cm
Hosszúság: 10 cm
Súly: 110g

A csomag tartalma:
BOOST↑CHARGE vezeték nélküli töltőállvány 10W
1,2m USB-A-micro-USB kábel
Gyors telepítési útmutató

Specifikáció