Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Belkin Boost Charge Dual vezeték nélküli töltőállvány 2x10W, fehér (WIZ002vfWH)

MEGOSZTOTT VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉSI MEGOLDÁSElőzze meg a szűk keresztmetszetet a töltőpadnál a duplázással. Használja ki iparágvezető vezeték nélküli töltési technológiánk minden előnyét, valamint a két eszköz egyidejű töltésének kényelmét. A BOOST↑CHARGE kettős vezeték nélküli töltőpadok helyet szabadítanak fel a pulton vagy az asztalon, és iOS és
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: WIZ002vfWH
Raktáron: Nincsen raktáron
16 700 Ft
Belkin
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

MEGOSZTOTT VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉSI MEGOLDÁS
Előzze meg a szűk keresztmetszetet a töltőpadnál a duplázással. Használja ki iparágvezető vezeték nélküli töltési technológiánk minden előnyét, valamint a két eszköz egyidejű töltésének kényelmét. A BOOST↑CHARGE kettős vezeték nélküli töltőpadok helyet szabadítanak fel a pulton vagy az asztalon, és iOS és Android rendszerrel is kompatibilisek, így tökéletesek a különböző eszközöket használó munkatársak vagy családok számára. A csúszásmentes markolat kialakítása biztonságosan a helyén tartja eszközeit, így biztosítva a töltés folyamatosságát, a LED-es lámpák pedig jelzik, ha megfelelően töltődnek.

GYORSABB TÖLTÉSI SEBESSÉG
Az Apple és a Samsung legújabb okostelefonjaival való zökkenőmentes kompatibilitásra tervezett Dual Wireless Charging Pads mindegyike akár 10 W teljesítményt biztosít a gyorsabb töltés érdekében.

NEM KELL eltávolítani a tokot
Töltsd anélkül, hogy kivennéd a telefont a tokjából. A BOOST↑CHARGE kettős vezeték nélküli töltőpadokat úgy tervezték, hogy a legtöbb könnyű, legfeljebb 3 mm-es tokkal működjenek (a fém tokkal nem kompatibilis).

Szélesség: 9 cm
Hosszúság: 19,5 cm
Magasság: 1,2 cm

A csomag tartalma:
BOOST↑CHARGE Kettős vezeték nélküli töltőpad
Tápegység

Specifikáció