Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus UltraJoy 7 az 1-ben USB-C HUB elosztó adapter USB-C - HDMI, VGA, 4xUSB 3.0, PD (szürke)

7 az 1-ben Baseus UltraJoy hub, USB-C - HDMI, VGA, 4xUSB 3.0, PD (szürke)Sokoldalú és megbízható eszközt keres laptopja képességeinek bővítéséhez? Ismerje meg a Baseus UltraJoy 7-in-1 Hubot! Ez a kompakt hub tökéletes eszköz azoknak az egyéneknek, akik nagyobb funkcionalitást és teljesítményt követelnek berendezéseiktől. Íme néhány ok, amiért érdem
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: B00052803811-01
Raktáron: Nincsen raktáron
13 630 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

7 az 1-ben Baseus UltraJoy hub, USB-C - HDMI, VGA, 4xUSB 3.0, PD (szürke)
Sokoldalú és megbízható eszközt keres laptopja képességeinek bővítéséhez? Ismerje meg a Baseus UltraJoy 7-in-1 Hubot! Ez a kompakt hub tökéletes eszköz azoknak az egyéneknek, akik nagyobb funkcionalitást és teljesítményt követelnek berendezéseiktől. Íme néhány ok, amiért érdemes megfontolni ezt a terméket:

Biztonságos és sima vizuális élmény
A Baseus UltraJoy 7-in-1 Hub tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy stabil és villogásmentes kijelzőkimenetet biztosítson. Ez lehetővé teszi a kiváló képminőséget munka vagy szórakozás közben.

Sokoldalú megjelenítési módok
Ez a hub lehetővé teszi, hogy laptopját monitorhoz vagy kivetítőhöz csatlakoztassa, így különböző megjelenítési módokban dolgozhat. Tökéletes megoldás azok számára, akiknek további munkaterületre van szükségük, bővíteni szeretnék szórakozási lehetőségeikat, vagy nagyobb közönségnek szeretnének előadásokat tartani.

Képernyőátküldés intelligens észlelése
A Baseus UltraJoy Hub rendelkezik egy olyan funkcióval, amely érzékeli, hogy a csatlakoztatott port támogatja-e a képernyő átküldését. Ha a port nem rendelkezik ezzel a funkcióval, a hub zöld LED-je villogni kezd, tájékoztatva Önt erről.

Gyors adatátvitel
Az USB3.0 portok akár 5 Gbps adatátviteli sebességet biztosítanak, jelentősen felgyorsítva a fájlátvitelt. Akár nagy fájlokat másol, akár perifériás eszközöket használ, a Baseus UltraJoy 7-in-1 Hub könnyedén megfelel az Ön igényeinek.

Erőteljes töltés
Ez a hub minden USB-C porttal rendelkező MacBook-tal kompatibilis. Az USB-C PD3.0 töltőport 100 W-os tápellátást támogat, és 85 W-on tölti az eszközöket, így biztosítva, hogy eszközei maximális sebességgel töltődnek.

MárkaBaseus
ModellBS-OH160
Színszürke
AnyagAlumínium ötvözet
SúlyKörülbelül 57 g
Méretek110 x 36 x 14,5 mm + 125 mm (kábel)
PortokUSB3.0 x4, HDMI, VGA, USB-C PD 100W
Kompatibilis a rendszerekkelWindows, macOS, Linux



Átfogó védelem
A Baseus UltraJoy 7-in-1 Hub számos egyéb előnyt kínál, beleértve az adatvesztés elleni védelmet, a túlmelegedés elleni védelmet, a túlfeszültség elleni védelmet és a rövidzárlat elleni védelmet. Az eszköz hőmérsékletét szabályozó Baseus Cooling Technology (BCT) segítségével biztos lehet benne, hogy készülékei biztonságban vannak.

Specifikáció