Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Qpow Pro Powerbank 20000mAh USB + TYP C - PD 22,5W Type C kábellel fekete

A Baseus Qpow Pro Powerbank a hordozható energiaforrások legújabb generációját képviseli. Ez a teljesítménycentrikus eszköz egy 20000mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátort tartalmaz, amely elegendő energiát biztosít a hosszú útjaihoz vagy az aktív életmódhoz.A Baseus Qpow Pro Powerbank egy sokoldalú töltőeszköz, amely USB és Type-C (PD 22,5W) k
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: PPQD060301
Raktáron: Nincsen raktáron
17 760 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Baseus Qpow Pro Powerbank a hordozható energiaforrások legújabb generációját képviseli. Ez a teljesítménycentrikus eszköz egy 20000mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátort tartalmaz, amely elegendő energiát biztosít a hosszú útjaihoz vagy az aktív életmódhoz.

A Baseus Qpow Pro Powerbank egy sokoldalú töltőeszköz, amely USB és Type-C (PD 22,5W) kimenetekkel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre töltse több eszközét, beleértve okostelefonját, táblagépét vagy más USB-kompatibilis eszközeit. A beépített Type-C kábel segítségével gyors és hatékony töltést biztosít a Type-C eszközök számára.

A Baseus Qpow Pro Powerbank kompakt méretű és könnyű, ami ideálissá teszi az utazáshoz és a mindennapi használathoz. A mérete mindössze 117x70,6x25mm, és súlya mindössze 236g, így kényelmesen elfér a táskájában vagy zsebében anélkül, hogy felesleges terhet jelentene.

Ezenkívül a készülék rendelkezik egy LED kijelzővel, amely megmutatja az akkumulátor állapotát és a töltési folyamatot, így mindig nyomon követheti az energia szintjét. Az integrált USB-C kábel praktikus és rendkívül hasznos, mivel nem kell külön kábelt vinnie magával, ha Type-C eszközöket akar tölteni.

A Baseus Qpow Pro Powerbank anyaga PC+ABS, ami kiváló minőségű és tartós, így biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható működést.

Specifikáció