Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus MagPro Magnetic autós telefontartó fekete

Tegye könnyebbé a navigációt, és tartsa kéznél telefonját utazásai során. A Baseus MagPro mágneses autós tartó erős felépítésével és széles körű kompatibilitásával tűnik ki. Páratlan stabilitást is biztosít – még göröngyös utakon is könnyedén megbirkózik. Az állítható funkció lehetővé teszi, hogy az Ön igényeihez igazítsa a pozícióját, a beépített
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
7 600 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Tegye könnyebbé a navigációt, és tartsa kéznél telefonját utazásai során. A Baseus MagPro mágneses autós tartó erős felépítésével és széles körű kompatibilitásával tűnik ki. Páratlan stabilitást is biztosít – még göröngyös utakon is könnyedén megbirkózik. Az állítható funkció lehetővé teszi, hogy az Ön igényeihez igazítsa a pozícióját, a beépített N52 mágnesek pedig erős vonzási erőt biztosítanak, megkönnyítve a használatát – könnyedén ráhelyezheti vagy eltávolíthatja okostelefonját.
A tartó 2 rétegű N52 neodímium mágnessel van felszerelve, amelyek lenyűgöző vonóerejükről ismertek, és akár 1,8 kg-os teherbírást biztosítanak. Továbbfejlesztett rögzítéssel is rendelkezik, így könnyen felszerelhető az autó szellőzőrácsára. Mindez kivételes stabilitást eredményez – még hirtelen fékezéskor vagy egyenetlen utakon is. Nem kell attól tartanod, hogy okostelefonod leesik és megsérül!
Állítsa be tetszés szerint a tartó helyzetét, és állítsa be telefonját a maximális kényelem érdekében. A tartozék 360°-ban elforgatható, és lehetővé teszi a magasság beállítását – a lehetőségek szélesek. Cink ötvözetből készült, ami a matt felülettel kombinálva nagyszerű vizuális hatást biztosít – a termék hihetetlenül stílusosnak tűnik. Sőt, az átgondolt kialakítás biztosítja, hogy a rögzítés ne akadályozza a szellőzőrácsot.
A tartó kompatibilis a legtöbb jól ismert márka okostelefonjával. Ha a telefonod beépített mágnesekkel rendelkezik, akkor nincs is szükséged további kiegészítőkre. Ellenkező esetben használhat mágneses tokot vagy gyűrűt. Ezenkívül a tartó szilikon alátéttel van felszerelve, amely megvédi okostelefonját a karcolásoktól, miközben ráhelyezi.

Specifikáció