Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Bowie WM02 TWS fülhallgató fekete Bluetooth

Ergonomikus kialakítás, eredeti dizájn, stabil vezeték nélküli kapcsolat és hosszú üzemidő a TWS Baseus Bowie WM02 fülhallgató fő előnyei. Könnyű és praktikus, szállításuk nem jelent problémát, a nagy teljesítményű akkumulátor pedig akár 25 órás működést biztosít. A Bluetooth 5.3 megbízható kapcsolatot garantál, a tok átlátszó elemei pedig elegáns
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
9 500 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Ergonomikus kialakítás, eredeti dizájn, stabil vezeték nélküli kapcsolat és hosszú üzemidő a TWS Baseus Bowie WM02 fülhallgató fő előnyei. Könnyű és praktikus, szállításuk nem jelent problémát, a nagy teljesítményű akkumulátor pedig akár 25 órás működést biztosít. A Bluetooth 5.3 megbízható kapcsolatot garantál, a tok átlátszó elemei pedig elegáns megjelenést kölcsönöznek. Az alacsony, 60 ms-os késleltetés és a kényelmes érintés szintén előnyt jelent.

A beépített Hi-Fi hangszórókkal a TWS Baseus Bowie WM02 fülhallgató kiváló hangminőséggel örvendezteti meg Önt. Mély basszust és kristálytiszta magas hangokat biztosítanak, amelyek lehetővé teszik, hogy újra felfedezze kedvenc dalait, és élvezze a kiváló hangminőséget. Figyelemre méltóak a dinamikus neodímium mágnesek is, amelyek hatékonyan csökkentik a torzítást.

Nagyra értékeli a vezeték nélküli megoldásokat? A Baseus Bowie WM02 megfelel az elvárásainak. Bluetooth 5.3-at használ, amely kivételes stabilitásával és alacsony energiafogyasztásával tűnik ki, így elfelejtheti az interferenciát és a jelproblémákat. További előny a rendkívül alacsony, 60 ms-os késleltetés, amely biztosítja a kép és a hang tökéletes szinkronizálását.

Elege van abból, hogy túl gyakran tölti a fülhallgatót? A Bowie WM02 segítségével megoldhatja ezt a problémát. Erőteljes akkumulátorának és alacsony energiafogyasztásának köszönhetően a fülhallgató 5 órán keresztül képes zenét játszani, a mellékelt töltőtok pedig ezt az időt akár 25 órára is meghosszabbítja. A gyorstöltési technológiának köszönhetően mindössze 10 percet vesz igénybe a fülhallgató 2 órás használata.

A stílusos Baseus márkájú fülhallgatóval még az okostelefont sem kell elővenni a készülék funkcióinak kezeléséhez.  Csak a megfelelő módon kell megérinteni a fülhallgatót a lejátszás elindításához, leállításához, a hangsegéd aktiválásához vagy a telefon fogadásához. A Baseus alkalmazásban számos érdekes lehetőséget is talál - lehetővé teszi az akkumulátor állapotának valós időben történő ellenőrzését, vagy az elveszett fülhallgató megtalálását.

A fülhallgatót szilikon borítással látták el, így rendkívül kényelmesek és jól illeszkednek a füléhez. Többféle méretben is kaphatók, így könnyedén testreszabhatja őket. Speciális fényjelzők tájékoztatnak az alacsony akkumulátor- vagy töltési állapotról, az átlátszó üveg pedig modern és stílusos.

Specifikáció