Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Bipow Powerbank 30000mAh 2xUSB / 1xUSB Type-C PD3.0 QC3.0 15W fekete (PPDML-K01)

Baseus Powerbank PPDML-K01 15W (fekete)Szeretnéd bárhol a világon gyorsan feltölteni a készülékedet? Próbáld ki a 30000mAh kapacitású Baseus PPDML-K01 powerbankot! Egyszerre több eszközt is csatlakoztathatsz hozzá, és nem kell aggódnia a biztonságuk miatt - a komplex védelmi rendszer hatékonyan megelőzi a sérüléseket. A beépített LED képernyő meg
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: PPDML-K01
Raktáron: Már csak 1 darab
19 140 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Baseus Powerbank PPDML-K01 15W (fekete)

Szeretnéd bárhol a világon gyorsan feltölteni a készülékedet? Próbáld ki a 30000mAh kapacitású Baseus PPDML-K01 powerbankot! Egyszerre több eszközt is csatlakoztathatsz hozzá, és nem kell aggódnia a biztonságuk miatt - a komplex védelmi rendszer hatékonyan megelőzi a sérüléseket. A beépített LED képernyő megkönnyíti a termék kezelését, a kompakt méret, a kis súly és a nemzetközi légi szállítási szabványoknak való megfelelés pedig lehetővé teszi, hogy szinte bárhová magával vigye.

Gyors töltés az eszközökhöz

A powerbank számos gyorstöltési protokollt támogat. Kompatibilis többek között FCP-vel, QC-vel és AFC-vel. Ezért tökéletes Huawei, Xiaomi vagy Samsung okostelefonok töltésére. Lehetővé teszi a telefon gyors töltését 15 W teljesítménnyel. Így eszközei rövid időn belül újra használatra készek lehetnek.


Egyszerre több eszköz csatlakoztatása

A készülék több kimeneti porttal van felszerelve, így egyszerre több eszközt is csatlakoztathat hozzá. 

A termék 2 db USB kimeneti portot, 1 db micro USB bemeneti portot és 1 db USB-C bemeneti/kimeneti portot kínál. 

Mit jelent ez a gyakorlatban? A powerbank segítségével például egyszerre táplálhatja táblagépét és 2 okostelefonját – nem kell többé várnia az első eszköz feltöltésére, mielőtt csatlakoztatná a következőt!

Ne aggódj a biztonság miatt

A nagy teljesítményű polimer-ion akkumulátor nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is garantál. A Baseus védelmet nyújt többek között túlfeszültség, túláram, túltöltés és rövidzárlat ellen. A powerbank NTC hőmérséklet-érzékelőkkel is fel van szerelve, amelyek megakadályozzák a túlmelegedést. A termék intelligensen észleli a csatlakoztatott eszközöket, és ezekhez igazítja a töltési sebességet, megvédve azokat a sérülésektől.

Az Ön kényelmét szolgálja

A készülékházát kellemes tapintású textúra jellemzi, amely ellenáll az izzadságnak és az ujjlenyomatoknak – könnyen tisztán tarthatja. Ennek köszönhetően nyáron is kényelmesen használhatod a készüléket. A terméket jól leolvasható LED kijelzővel látták el, amely valós időben mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét.

Az álom útitárs

Szerezzen be magának egy megbízható áramforrást, amely szinte bárhová elkísérheti. A Baseus powerbank könnyű és kézreálló – szállítása nem okoz problémát. Ezt a praktikus eszközt akár repülőre is viheti – minden szükséges követelménynek megfelel. A Baseus lehetőséget ad arra, hogy kényelmesen töltse készülékeit bárhol, ahol szüksége van rá.

Sokféleképpen használhatod

A Powerbankot nem csak a telefon töltésére kell használni! A Baseus márkájú powerbank számos különböző készülék töltésére alkalmas. Szeretnél egy kicsit lehűlni egy forró nyári napon? Csatlakoztassa hordozható ventilátorát, és élvezze a kellemes szellőt! Áramkimaradás van, laptopja hamarosan lemerül, és egy fontos projektet kell befejeznie? A Powerbank segít! Hosszú üzemideje és hordozható kialakítása biztosan megfelel az Ön elvárásainak.

Specifikáció