Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Bipow powerbank 10000mAh 2xUSB, Type C 15W + USB - micro USB kábel fehér (PPBD050002)

PowerBank Baseus Bipow 10000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (fehér)Előfordult már, hogy a legrosszabb pillanatban merült le a telefonod? Ennek a modellnek a PowerBankja orvosolhatja ezt. Utazáskor csak csatlakoztatni kell a készüléket a telefonhoz. Egyszerre akár három készülék is tölthető. Kapacitása 20 000 mAh, kimeneti teljesítménye pedig 15 W. LCD kijel
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
11 760 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

PowerBank Baseus Bipow 10000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (fehér)

Előfordult már, hogy a legrosszabb pillanatban merült le a telefonod? Ennek a modellnek a PowerBankja orvosolhatja ezt. Utazáskor csak csatlakoztatni kell a készüléket a telefonhoz. Egyszerre akár három készülék is tölthető. Kapacitása 20 000 mAh, kimeneti teljesítménye pedig 15 W. LCD kijelzővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a PowerBank töltöttségi szintjének nyomon követését. A Type-C porton és a Micro USB porton keresztül tölthető. A készülék 7 biztonsági szinttel rendelkezik.


Nagy kapacitás

A power bank kapacitása 20 000 mAh. Ez azt jelenti, hogy többször is képes feltölteni a telefonját. A PowerBank feltöltése 8,5 órát vesz igénybe. Ez a PD 5V / 3A áramfelvételnek köszönhetően lehetséges. A PowerBank hátralévő kapacitásának figyelemmel kíséréséhez beépített kijelző található, amely a töltöttségi szintről százalékban kifejezett információkat tartalmaz. Maga a töltés támogatja a Power Delivery 15 W-os szabványt.


Három bemeneti port

A készülék három eszköz egyidejű töltésére használható. Ez azt jelenti, hogy megoszthatod a készüléket valakivel, akinek szintén szüksége van a telefonja töltésére. A legtöbb eszközt USB-A/USB-C-n keresztül tudja tölteni. A készülék használható Apple készülékekhez és Androidos telefonokhoz egyaránt. Vezeték nélküli hangszórókat, lámpákat, fotós kiegészítőket és még sok mást is tölthet.


Erő és biztonság

A termék a tartós és ellenálló anyagoknak köszönhetően, amelyekből készült, ellenáll a törésnek és a sérüléseknek. Kialakításában világszínvonalú chipek, megbízható akkumulátorok, modern rendszerek és többrétegű bevonat található, amely a biztonságot szolgálja. A készülék számos tanúsítvánnyal rendelkezik, miután megfelelt a biztonsági teszteken. 7 biztonsági szintje van: túlmelegedés, kisülés, túlfeszültség, túltöltés, rövidzárlat és elektromágneses mező ellen, ami védelmet nyújt a tartozék és a telefon számára. Emellett a légitársasági szabványoknak is megfelel.

Specifikáció