Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Autós telefontartó T3 automatikus vezeték nélküli töltéssel szellőzőrácsra 15W fekete

Automata autós tartó vezeték nélküli töltő funkcióval. Érzékeli, ha az okostelefon közel van, majd kinyitja és összecsukja a karokat. Dinamikus teljesítménykövetéssel és túlmelegedés elleni védelemmel felszerelt. A szellőzőnyílásra helyezhető.A fogantyú automatikusan felismeri a készüléket: nyomással vagy érintéssel. Aztán
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
7 100 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Automata autós tartó vezeték nélküli töltő funkcióval. Érzékeli, ha az okostelefon közel van, majd kinyitja és összecsukja a karokat. Dinamikus teljesítménykövetéssel és túlmelegedés elleni védelemmel felszerelt. A szellőzőnyílásra helyezhető.

A fogantyú automatikusan felismeri a készüléket: nyomással vagy érintéssel. Aztán kinyitja és összecsukja a karját. A szoros illeszkedés biztosítja a telefon stabilitását még göröngyös utakon is.

Miután a készüléket a tartóba helyezte, a vezeték nélküli töltési folyamat automatikusan elindul . Elég, ha a telefon támogatja ezt a funkciót. A termék legfeljebb 15 W teljesítményű töltőkészülékeket támogat .

A tartó támogatja a Quick Charge technológiával rendelkező eszközök gyors töltését, mint például az iPhone 11, 12 és 13 sorozat, Samsung Galaxy S9 és S10 sorozat stb.

Puha szilikon a telefonnal való érintkezési helyeken és a szellőzőnyíláson védi a készüléket és az összeszerelési helyet a karcolásoktól . A 360 fokos elforgatás lehetővé teszi, hogy a tartót az egyéni igényekhez igazítsa.

Anyag: alumíniumötvözet, PC anyag, 2.5D üveg
Bemenet: DC 5V/2A, 9V/1.67A
Frekvencia: 110 – 205 KHz
Vezeték nélküli töltés: 15W
Tápcsatlakozó: C típusú
Méretek: 78 × 48,5 × 52 mm
Tömeg: 82 mm g

Specifikáció