Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Apple Watch 4/5/6/7/8/SE/Ultra (42/44/45/49mm) Next One Athletic Loop óraszíj ezüstszínű

Bemutatjuk a NEXT ONE Athletic Loop-ot – a tökéletes kiegészítőt azoknak az Apple Watch Ultra felhasználóknak, akik szeretik a szabadtéri tevékenységeket. A prémium nejlonszövetből készült és a NEXT ONE által tervezett Athletic Loop kényelmet és biztonságot nyújt órájának minden szabadtéri kalandja során. Maradjon kapcsolatban, és fedezze fel magab
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: AW-4549-ATL-SLB
Raktáron: Nincsen raktáron
10 140 Ft
NEXT ONE
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Bemutatjuk a NEXT ONE Athletic Loop-ot – a tökéletes kiegészítőt azoknak az Apple Watch Ultra felhasználóknak, akik szeretik a szabadtéri tevékenységeket. A prémium nejlonszövetből készült és a NEXT ONE által tervezett Athletic Loop kényelmet és biztonságot nyújt órájának minden szabadtéri kalandja során. Maradjon kapcsolatban, és fedezze fel magabiztosan a szabad levegőt – rendeljen most, és kezdje el a KÖVETKEZŐ kalandot.

A minőségi nylonszövetből készült Athletic Loop kényelmet és biztonságot nyújt az Apple Watch számára. Ahogy az új Apple Watch Ultra fényes kijelzője vizuális kényelmet nyújt edzés közben vagy máskor, amikor gyenge a fény, a NEXT ONE szíj azt a biztonságot nyújtja, amelyre szüksége van az órája csatlakoztatásához. Legyen szó nyújtásról, futásról, kerékpározásról, túrázásról, kempingezésről vagy mindennapi viseletről, a NEXT ONE Athletic Loop úgy lett kifejlesztve, hogy megbízható társ legyen minden szabadtéri kalandjában.

A bőrbarát anyag kényelmes illeszkedést biztosít, míg a légáteresztő anyag szárazon tartja a karkötőt edzés közben, így mindig maximális kényelmet biztosít. A rozsdamentes acél hevederkampóval a NEXT ONE Athletic Loop szilárd és szoros fogást biztosít a csuklóméretének megfelelően, megkönnyítve a beállítást és biztonságos illeszkedést. Maradjon kapcsolatban szeretteivel, kövesse nyomon fitneszcéljait, és kapjon értesítéseket – mindezt a szabadban való felfedezés közben. Használja a narancssárga „Akció” gombot a távfutás nyomon követéséhez, és válassza a „Stay Connected” funkciót, hogy kapcsolatban maradjon családjával és barátaival.

Számos Apple Watch modellel kompatibilis, beleértve az Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8, Apple Watch Series 7, Apple Watch SE (1st Gen 2020, 2nd Gen 2022), Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 1, beleértve a Nike+.

Specifikáció