Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Apple gyári 60W MagSafe 2 hálózati adapter (13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro laptopokhoz) (MD565Z/A)

A 60 wattos MagSafe 2 hálózati adapter egyenáramú csatlakozóját mágneses kapcsolat tartja a helyén. Így, ha valaki megbotlik a kábelben, az problémamentesen szétkapcsol, a MacBook Pro pedig biztonsággal a helyén marad. A szétkapcsolás természetesen a kábel épségét is segít megőrizni. A mágneses csatlakozó másik előnye, hogy pontosan, gyorsan és sta
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: MD565Z/A
Raktáron: Már csak 1 darab
38 240 Ft
Apple (Original)
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A 60 wattos MagSafe 2 hálózati adapter egyenáramú csatlakozóját mágneses kapcsolat tartja a helyén. Így, ha valaki megbotlik a kábelben, az problémamentesen szétkapcsol, a MacBook Pro pedig biztonsággal a helyén marad. A szétkapcsolás természetesen a kábel épségét is segít megőrizni. A mágneses csatlakozó másik előnye, hogy pontosan, gyorsan és stabilan illeszkedik a számítógép csatlakozóaljzatára.

A stabil kapcsolat létrejöttét a csatlakozófejen lévő LED fénye jelzi. Ha a számítógép éppen töltődik, a LED sárga fénnyel világít, a zöld fény pedig akkor gyullad ki, ha az akkumulátor teljesen fel lett töltve. Az adapterhez tartozó váltóáramú hálózati kábellel nagyobb távolságot is áthidalhatsz, a szintén mellékelt váltóáramú fali csatlakozóadapter pedig az úti számítógép-használatot teszi még kényelmesebbé.

A tökéletes útitársnak ígérkező hálózati adapter ötletes kialakításának része, hogy a kábel az adapterre tekerve rögzíthető.

A 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro laptopokkal kompatibilis.

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Macedhez?
Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Fontos tudnod, hogy a Maced pontosan milyen modell. Ha OS X Lion (10.7) vagy újabb rendszert futtatsz, a képernyő bal felső sarkában lévő „” menüben válaszd „A Mac névjegye” lehetőséget, és kattints a „További infók...” gombra. A megjelenő párbeszédpanelen láthatod, hogy milyen és hányadik generációs Mac modelled van.

A doboz tartalma
Apple 60 wattos MagSafe 2 tápegység

Kompatibilitás
Mac-modellek
MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2012 vége – 2015)

Specifikáció