Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Amazfit Bip 3 Pro okosóra (rózsaszín)

Amazfit Bip 3 Pro okosóra (rózsaszín)Ellenőrizze a fizikai aktivitását és állítsa be a következő célt! Az Amazfit okosóráján 60 sportmód közül választhat, a vízállóságának köszönhetően pedig még a medencébe is magával viheti! Az 1.69”-es kijelzővel kényelmesen működtetheti, a hosszan tartó akkumulátornak köszönhetően pedig nem kell majd túl gyakran
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: W2171OV2N
Raktáron: Már csak 1 darab
28 660 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Amazfit Bip 3 Pro okosóra (rózsaszín)

Ellenőrizze a fizikai aktivitását és állítsa be a következő célt! Az Amazfit okosóráján 60 sportmód közül választhat, a vízállóságának köszönhetően pedig még a medencébe is magával viheti! Az 1.69”-es kijelzővel kényelmesen működtetheti, a hosszan tartó akkumulátornak köszönhetően pedig nem kell majd túl gyakran feltöltenie. Emellett méri a pulzusszámot, a szaturációt, valamint az alvása minőségéről is gyűjti az adatokat!


Nagy, könnyen olvasható kijelző

Többé egy értesítés sem fogja elkerülni a figyelmét! Az okosóra HD minőségű, 1.69”-es képernyővel rendelkezik, amivel kényelmesen elolvashatja az üzeneteit, az emlékeztetőt és a fizikai aktivitása adait is. Emellett az okosóra több, mint 50 számlap designt tartalmaz, valamint a saját fotót is használhatja, hogy még jobban a saját igényeire szabhassa a készüléket!


Hosszú működési idő

Vigye magával a Bip 3 Pro-t, bárhová is megy! Az Amazfit okosórája egy 280 mAh-es akkumulátorral lett felszerelve, így 14 napon keresztül is használhatja anélkül, hogy fel kellene töltenie (abban az esetben, hogyha csak az alap funkciókat használja). Erőteljes használat mellett az óra 7 napig képes működni. Amikor szükséges, akkor a mágneses kábel (a készlet tartalmazza) használatával töltheti fel: két óra után az okosóra készen áll a használatra!


Könnyű és strapabíró

A Bip 3 Pro másik előnye a könnyű súlya és az ergonomikus kialakítása. Az okosóra csupán 33.2 grammot nyom (szíj nélkül), így nem kell aggódnia, hogy egy hosszabb nap után kényelmetlen és fárasztó lesz az óra viselése. Emellett a szíja szilikonból készült, aminek kellemes a tapintása és nem irritálja a bőrt.


Ugorjon fejest a Bip 3 Pro-val!

Úszni megy? Nyugodtan vigye magával az Amazfit okosórát! A készülék megfelel az 5 ATM szabványnak, így probléma nélkül használhatja egy intenzívebb edzés során vagy úszás közben is. Emellett a Nyíltvízi úszás mód használatával követheti az aktivitását és nézheti a haladását is.


Több, mint 60 sportmód

Hogyha szereti az aktív kikapcsolódást vagy csak szeretne fit maradni, akkor az Amazfit okosórája biztosan tetszeni fog Önnek! Az okosóra 60 különböző sportmóddal rendelkezik, így biztosan megtalálja majd közötte a megfelelőt. Futás, jóga, cselgáncs vagy esetleg balett? A választás az Öné! Az okosóra kijelzőjén pedig rögtön láthatja is az adatokat.


Helyzetkövetés

Az okosóra 4 műholdas helymeghatározási rendszerrel rendelkezik, aminek köszönhetően képes pontosan meghatározni a helyzetét edzés közben, legyen szó akár futásról vagy biciklizésről!


Ellenőrzés alatt az egészsége!

Az egészsége érdekében az okosóra rengeteg olyan funkcióval lett felszerelve, amivel ellenőrizheti az egészségügyi adatait. A Bip 3 Pro-val mérheti a véroxigén szintjét is, ami csupán 25 másodpercet vesz igénybe. Emellett a készülék ellenőrzi a pulzusszámát, a légzése minőségét alvás közben, valamint annak fázisait is. Az applikációban egy Sleep Core funkció is található, ami kiértékeli az alvása minőségét.


Még több funkció

Ahhoz, hogy megkönnyítse az életét, az okosóra több praktikus funkcióval is fel lett szerelve: végezhet vele relaxációs légzésgyakorlatokat, követheti a menstruációs ciklusát, beállíthat ébresztőt, de még az időjárást is megnézheti. A Bip 3 Pro-val könnyedén irányíthatja a zenelejátszást, elolvashatja az értesítéseket, a PAI opció pedig rögzíti a fizikai aktivitását és egyetlen pontszámmá alakítja azt.


Zepp applikáció

Használja ki teljes mértékben a Bip 3 Pro-t! A Zepp applikációval megjelenítheti és elemezheti az egészségügyi, valamint sportolási adatait. Az e-store használatával a saját igényeire szabhatja az okosórát, valamint ezen keresztül frissítheti az okosóra operációs rendszerét is.


Okosóra

  • Töltőkábel
  • Felhasználói kézikönyv

Specyfikacja:

GyártóAmazfit
ModellBip 3 Pro
SzínRózsaszín
Méret44.12 x 46.49 x 9. 65 mm
Súly33.2 g (szíj nélkül)
Anyagműanyag, szilikon
Vízállóság5 ATM
ÉrzékelőBioTracker™ 2 PPG biometrikus érzékelő
Bluetooth5.0
KijelzőTFT, 2.5D edzett üveg
Kijelző átlója1.69"
Felbontás240 x 280
PPI218
Rúd szélessége20 mm
Szíj hossza153-218 mm
Akkumulátor kapacitása280 mAh
Töltési időkb. 2 óra
Működési időkb. 14 nap (napi használat mellett), kb. 7 nap (erőteljes használat mellett)
Támogatott operációs rendszerekAndroid 7.0 (vagy újabb verzió), iOS 12.0 (vagy újabb verzió)
ApplikációZepp Applikáció

Specifikáció