Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Amazfit Bip 3 Okosóra (fekete)

Amazfit Bip 3 okosóraVigyázzon egészségére és fittségére. Az Amazfit Bip 3 okosóra akár 60 sportolási mód közül is választhat, és olyan funkciókat kínál, mint a pulzusszám, a vér oxigéntelítettsége és az alvásfigyelés. 5 ATM-es vízállósága és hosszú üzemideje is megkülönbözteti – teljesen feltöltve akár 14 napig is működik. A készülé
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: W2172OV1N
Raktáron: Nincsen raktáron
25 010 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Amazfit Bip 3 okosóra

Vigyázzon egészségére és fittségére. Az Amazfit Bip 3 okosóra akár 60 sportolási mód közül is választhat, és olyan funkciókat kínál, mint a pulzusszám, a vér oxigéntelítettsége és az alvásfigyelés. 5 ATM-es vízállósága és hosszú üzemideje is megkülönbözteti – teljesen feltöltve akár 14 napig is működik. A készülék kényelmes kezelését egy nagy, 1,69 hüvelykes érintőképernyő teszi lehetővé.


60 sportmód közül választhat

Elkötelezett vagy amellett, hogy kitűnj kedvenc sportágadban? Vagy szeretnél valami újat kipróbálni? Az Amazfit Bip 3 okosóra ebben segít! A készülék akár 60 sportolási módot kínál, többek között kerékpározást, gyaloglást, jógát és ingyenes edzést. Van egy Target Pace funkció is, amely lehetővé teszi az elérendő célok kitűzését (kültéri futás vagy futópad módban).


Tartsa ellenőrzés alatt egészségét

Tartsa a kezét a pulzuson, és gyorsan reagáljon az aggasztó tünetekre. Az Amazfit Bip 3 okosóra a nap 24 órájában képes mérni a vér oxigéntelítettségét és ellenőrizni a pulzusszámot. Figyeli az alvást is, észleli annak fázisait és a rövidebb napközbeni szunyókálást. Az általa gyűjtött információk elemzésével jobban megismerheti biológiai óráját, megtudhatja, milyen szokásokat érdemes megszüntetni és javítani a pihenés minőségén!


Még több funkció az Ön jólétéért

Ne hagyd, hogy az idegek tönkretegyék terveidet. Az okosóra figyeli a stresszszintet, és speciális légzőgyakorlatokat kínál az ellazuláshoz! A készülék menstruációs naptárként is működhet. Kiszámolja a PAI-indexet is – fejlett algoritmusokat használ, hogy meghatározott számértékkel mérje fel a fitneszét olyan információk alapján, mint a pulzusszám vagy az edzés időtartama.


Nagy kijelző - kényelmes kezelés

Élvezze a kényelmes hozzáférést az okosóra összes funkciójához. Az Amazfit Bip 3 1,69"-es színes kijelzővel van felszerelve, amely tiszta, könnyen olvasható képet biztosít szinte bármilyen körülmény között. A dizájnt is testreszabhatja az Ön preferenciái szerint. Válasszon több mint 50 elérhető számlapminta közül, vagy töltse fel kedvencét fénykép!


Erőteljes akkumulátor

Felejtsd el az okosórád gyakori töltésének szükségességét. A készülék nagy teljesítményű akkumulátorral van felszerelve, amely normál napi használat mellett egyetlen feltöltéssel akár 14 napig is képes működni. Vidd magaddal egy hétvégi kirándulásra, üzleti útra vagy hegyi kirándulásra, és ne aggódj, hogy túl gyorsan nem fog működni!


Könnyű, kényelmes stílusos

Az Amazfit Bip 3 okosóra a mindennapi tökéletes társ. Rendkívül könnyű és kényelmes – nem is fogja érezni, hogy a csuklóján van. Bőrbarát szilikonból készült, kellemes tapintású pánttal is ellátták. Sőt, a készülék 3 színváltozata is megvásárolható – fekete, kék és rózsaszín. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget!


A víz nem jelent veszélyt rá

Sok időt tölt a medencében? Vagy csak szeretsz időnként elmenni a vízi parkba? Okosórádat nem kell az öltözőben hagynod! A Bip 3 vízállósága 5 ATM, így akár 50 méteres mélységig is elmerítheti gond nélkül. Nem fél a fröccsenéstől sem. Többé nem kell levennie az órát a csuklójáról, ha például úszni vagy zuhanyozni szeretne!


Rengeteg elérhető funkció

Könnyítse meg életét. Az okosóra rengeteg érdekes funkciót kínál – értesíti a bejövő üzenetekről és hívásokról, segít megtalálni a telefont, és emlékezteti a mozgásra, ha hosszú ideig egy pozícióban ül. A készülék lehetővé teszi az okostelefon kamerájának és zenelejátszójának távvezérlését is. Ezenkívül kényelmes hozzáférést biztosít az időjárás-előrejelzéshez, és ébresztőóraként működik. És ez még nem minden!


Még több lehetőség az alkalmazással

Szerezzen még több lehetőséget, és könnyítse meg okosórája használatát. Csak telepítse a Zepp alkalmazást, és adja hozzá eszközét! Segítségével például kényelmesen változtathatja az óra számlapjait, elemezheti az általa gyűjtött információkat. PAI indikátor, napi aktivitás, edzésadatok – most mindent egy helyen! Az alkalmazás lehetővé teszi az eszköz szoftverének egyszerű frissítését is.


A dobozban

  • Okosóra (normál szíjjal)
  • Mágneses töltőkábel
  • Használati utasítás

Leírás:

MárkaAmazfit
ModellBip 3
SzínFekete
KijelzőTFT, 2.5D edzett üveg
Kijelző átlós1,69"
Felbontás240x280
PPI218
KapcsolódásBluetooth 5.0 BLE
Akkumulátor-kapacitás280 mAh
Töltési módMágneses kábellel
Töltési időkb. 2 óra
Munkaidő (normál használat)Akár 14 napig
Munkaidő (erős igénybevétel)Akár 7 napig
ÉrzékelőkBioTracker™ 2 PPG biometrikus érzékelő (támogatja a vér oxigéntelítettségének mérését), 3 tengelyes gyorsulásérzékelő
Sportolási módok száma60
Vízállóság5 ATM
A gombok száma1
AnyagMűanyag + szilikon
Méretek44,12 x 36,49 x 9,65 mm
Súly (szíj nélkül)33g
Szíj szélessége20 mm
Min. és max. csukló méretei153-218 mm
Támogatott rendszerekAndroid 7.0 és újabb, iOS 12.0 és újabb
AppZepp

Specifikáció