Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Alphajack szellőzőre erősíthető autós telefontartó (SZEL-1)

Alpajack szellőzőre / szellőzőrácsra erősíthető autós telefontartó, extra erős kampós rögzítéssel. Az elforgatható dizájn lehetővé teszi a telefonod kényelmes elhelyezését vízszintesen vagy függőlegesen, és a 360 fokos forgathatóság optimális nézetet biztosít a vezetés során. A kampós/horgos rögzítésnek(3cm) nem esik le a rázkódástól, telefonja biz
  • Saját Raktáron: Több mint 10 darab
Raktáron: Több mint 10 darab
3 300 Ft
Alphajack
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Alpajack szellőzőre / szellőzőrácsra erősíthető autós telefontartó, extra erős kampós rögzítéssel. Az elforgatható dizájn lehetővé teszi a telefonod kényelmes elhelyezését vízszintesen vagy függőlegesen, és a 360 fokos forgathatóság optimális nézetet biztosít a vezetés során. A kampós/horgos rögzítésnek(3cm) nem esik le a rázkódástól, telefonja biztonságban utazhat. Majdnem minden szellőzőráccsal kompatibilis, ezen típusokat a képgalériában megtalálja. A nyitás és a zárás csak 1 másodpercet vesz igénybe. Az alsó részén a töltőkábel tökéletesen elvezethető, ennek magassága is állítható, így pontosan tudjuk rögzíteni telefonunkat. Nagyobb mobilokkal is kompatibilis, S24 ultra, iPhone 15 Pro Max Xiaomi 12 Pro plus, akár 10.2cm szélességig, természetesen kisebb mobilok is rögzíthetőek pl. iPhone 12 Mini, iPhone 7-8-SE2022/2022 széria. A vastagabb tokkal sem lesz gond, hiszem 1.27cm vastagságig is nyugodtan rögzíthetjük telefonunkat.

Használati utasítás:
Helyezze a nyíl felett található csavarba a jobb oldalon látható gömbfejet, majd pattintsa be a bal oldalt látható foglalatba. Ha az előző folyamattal végeztünk és beállítottuk a megfelelő pozíciót, húzzuk meg a csavart a rögzítéshez.

A telefontartón található kampót a nyakán található csavarral tudjuk kitolni. Ha beakasztottuk a szellőzőrács lamellájára, kezdjük el ellentétes oldalra forgatni a rögzítéshez. Ne húzza túl, a szellőzőrács töréséhez vezethet.

Specifikáció