Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

AirPods Pro 2 UNIQ Coehl Meadow tok rózsaszín

Az Uniq Coehl Meadow a Uniq tervezői tokjainak új sorozata. A kollekció minimalista dizájnt kínál stílusos mintával és a legmagasabb szintű védelemmel.A Coehl tokokat a legújabb trendek ihlették, és védelmet, valamint sokféle formatervezést és színt kínálnak az Ön személyiségéhez és stílusához. A Coehl Meadow mindenki figyelmét felkelti, aki szeret
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 900 Ft
UNIQ
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az Uniq Coehl Meadow a Uniq tervezői tokjainak új sorozata. A kollekció minimalista dizájnt kínál stílusos mintával és a legmagasabb szintű védelemmel.
A Coehl tokokat a legújabb trendek ihlették, és védelmet, valamint sokféle formatervezést és színt kínálnak az Ön személyiségéhez és stílusához. A Coehl Meadow mindenki figyelmét felkelti, aki szereti a virágmotívumokat és harmóniában él a természettel. A tokot ginkgo levelek mintája díszíti, amelyet az anyatermészet adta vitalitás, szeretet és erő szimbólumaként azonosítanak. A grafikák a pasztell színek használatának köszönhetően mesebeli hangulatot árasztanak, aminek köszönhetően a tokra alkalmazott grafika felejthetetlen vizuális élményt nyújt. A felhasznált motívum kifinomult, de hatásos, nőies karakterűek és dizájnjukkal gyönyörködnek. A Coehl Meadow tokba öltöztetett AirPods szinte bármilyen stílushoz passzol.
A hibrid tok rendkívül vékony, megóvja a fejhallgatót a karcolásoktól és a váratlan esések miatti sérülésektől. A Coehl ötvözi a kifinomult esztétikát és a kiváló minőségű kidolgozást. A kiváló minőségű kidolgozás, az összes szükséges kivágás a csatlakozókhoz és a precíz illeszkedés lehetővé teszi, hogy a tok tökéletesen tapadjon az eredeti AirPods i tokhoz, és olyan védelmet nyújtson számára, amelyet AirPodjai megérdemelnek.
A készlet tartalmaz egy karabinert és egy gyűrűt, amelyek segítségével rögzítheti a tokot egy zsinórhoz vagy kulcstartóhoz, miközben megakadályozza kedvenc fejhallgatójának elvesztését. Az arany szín gyönyörűen harmonizál a pasztell dizájnnal és kiváló minőségű kiegészítőt biztosít.
A Coehl Meadow tok teljesen kompatibilis a vezetékes és vezeték nélküli töltéssel.

Specifikáció