Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

AirPods 1/2 Cygnett TekView tok fekete

Tartsa biztonságban fejhallgatóját a Cygnett-tel! A TekView tokok tökéletesen megvédik fejhallgató-tokját a karcolásoktól és sérülésektől, és kiválóan csillapítják az ütéseket. Tökéletesen illeszkednek az 1. és 2. generációs AirPodshoz. A minimalista kialakításnak köszönhetően az AirPods kompakt marad, miközben a védőtok eltávolítása nélkül is tölt
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
4 800 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Tartsa biztonságban fejhallgatóját a Cygnett-tel! A TekView tokok tökéletesen megvédik fejhallgató-tokját a karcolásoktól és sérülésektől, és kiválóan csillapítják az ütéseket. Tökéletesen illeszkednek az 1. és 2. generációs AirPodshoz. A minimalista kialakításnak köszönhetően az AirPods kompakt marad, miközben a védőtok eltávolítása nélkül is töltheti őket.
A tokot úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen az AirPods fejhallgató mindkét generációjával. Jól illeszkedik a fejhallgatóhoz, és kényelmes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz, valamint vezeték nélkül párosíthatja és töltheti őket a tok eltávolítása nélkül.
A fejhallgató felépítése során kiváló minőségű anyagokat használtak, amelyek rendkívül tartósak és kopásállóak. A tok belseje kiváló ütéselnyelést biztosít, és megóvja a fejhallgatót a sérülésektől és a karcolásoktól. Így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig kiváló állapotban tartják őket. Sőt, a speciális csúszásmentes anyag megakadályozza, hogy a fejhallgató töltőtokja kicsússzon a kezéből.

Specifikáció