Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

AirPods 1/2 BMW BMA222RVSK Leather Color Lines tok fekete

Az exkluzív tok megvédi az Apple AirPods töltőállomást a felületi sérülésektől és az esetleges elvesztéstől. A kiváló minőségű tok tökéletesen illeszkedik az eredeti AirPods tokhoz, és rendkívül kellemes tapintású. A tok oldalán praktikus gyűrű található, amivel a tokot rögzíthetjük.A klasszikus és nagyon elegáns borító a jól ismert bajor autóipari
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
11 160 Ft
BMW
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az exkluzív tok megvédi az Apple AirPods töltőállomást a felületi sérülésektől és az esetleges elvesztéstől. A kiváló minőségű tok tökéletesen illeszkedik az eredeti AirPods tokhoz, és rendkívül kellemes tapintású. A tok oldalán praktikus gyűrű található, amivel a tokot rögzíthetjük.

A klasszikus és nagyon elegáns borító a jól ismert bajor autóipari konszern örökségére utal - luxus, tökéletesség minden részletében, valamint elképesztő minőség és precíz kivitelezés. A tokot az övek függőlegesen elhelyezett varrásai díszítik, integrált színekben a klasszikus márkalogóval. A tok legmagasabb minőségének igazolása a BMW autóipari konszern rávarrt fém emblémája, amely egyben a termék eredetiségének igazolása is.

Specifikáció