Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Legjobb ajánlatok

1 - 30 termék mutatása 5 db-ból.
Blaszka Magsafe univerzális mágneses gyűrű fekete
A MagSafe univerzális fémgyűrűvel készülékét könnyedén az innovatív MagSafe töltési rendszerrel kompatibilissé alakíthatja. A termék használatával élvezheti a vezeték nélküli töltés és a MagSafe technológia adta lehetőségeket. A lemez közvetlenül a telefonra vagy a tokra rögzíthető.
Raktáron:
Több mint 10 darab
1 310 Ft
Alphajack Magsafe kompatibilis mágnesgyűrű fekete, univerzális öntapadós
Alphajack Magsafe kompatibilis mágnesgyűrű öntapadós, fekete színben. A tok külső oldalára kell felragasztani a megfelelő pozícióra.
Raktáron:
Több mint 10 darab
1 310 Ft
 10DB Alphajack Magsafe kompatibilis mágnesgyűrű fekete, univerzális öntapadós
Alphajack Magsafe kompatibilis mágnesgyűrű öntapadós, fekete színben. A tok külső oldalára kell felragasztani a megfelelő pozícióra. 10db-os szett.
Raktáron:
Több mint 10 darab
2 800 Ft
ESR HaloLock Magsafe univerzális mágneses gyűrű fekete és ezüst
Az ESR HaloLock MagSafe univerzális fémgyűrűvel készülékét könnyedén az innovatív MagSafe töltési rendszerrel kompatibilissé alakíthatja. A termék használatával élvezheti a vezetéknélküli töltés és a MagSafe technológia adta lehetőségeket. A lemez közvetlenül a telefonra vagy a tokra rögzíthető.
Raktáron:
Már csak 1 darab
6 300 Ft
Lisen mágneses kártyatartó MagSafe-kompatibilis (iPhone) (fekete)
Mágneses pénztárca iPhone-hoz, Lisen (fekete)A Lisen Magnetic Wallet a modern dizájnt ötvözi a funkcionalitással, egyedülálló megoldást kínálva az iPhone felhasználók számára. Erős mágnesekkel felszerelt, megbízható rögzítést biztosít a telefonhoz, így kártyái és dokumentumai biztonságát. Ezenkívül megvédi a kártyákat a jogosulatlan szkenneléstől,
Raktáron:
Már csak 1 darab
7 990 Ft